Arrangementen

Wulpen ligt achter de oude spoorwegberm Nieuwpoort-Diksmuide die een sleutelrol speelde tijdens de 1e WO bij de Slag aan de Ijzer. Het is een deelgemeente van Koksijde en ligt op amper 3 km van de Belgische kust. 

Haal je sportieve kant naar boven en bezoek de streek met de fiets, geniet van de rustgevende omgeving in één van onze elektroboten al dan niet voorzien van een heerlijke picknick of ga op pad met onze garnaalvisser en ontdek de meest smakelijke kleine garnaaltjes, de basis voor een sublieme garnaalsoep.

Een fiets huren?

Wist je dat je bij ons één of meerdere fietsen kan huren? Ontdek Wulpen en omgeving op een sportieve manier. Er zijn verschillende fietsroutes in en rond de Polders met talrijke bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezichtigen.

Contacteer ons voor meer informatie

Boottochten met picknick

We bieden een picknick aan (broodjes, divers beleg, koffie, koude schotel....) voor € 22,00 per persoon. Extra wijn en cava voor tijdens de boottocht kan je bij de picknick bestellen.

Informeer bij je reservatie

Op pad met de garnaalvisser

Mijn broer is paardevisser. Zijn kleine garnaaltjes zijn de basis voor onze garnaalsoep. Wil jij ondervinden hoe het is om garnalen te vangen? Ga met onze garnaalvisser op pad. 

Contacteer ons voor meer informatie