Arrangementen

Wulpen ligt achter de oude spoorwegberm Nieuwpoort-Diksmuide die een sleutelrol speelde tijdens de 1e WO bij de Slag aan de Ijzer. Het is een deelgemeente van Koksijde en ligt op amper 3 km van de Vlaamse kust. 

Haal je sportieve kant naar boven en bezoek de streek met een fiets, geniet van de rustgevende omgeving in één van onze elektroboten al dan niet voorzien van een heerlijke picknick of ga op pad met onze garnaalvisser te paard en ontdek de meest smakelijke garnaaltjes, basis voor onze sublieme garnaalsoep.

Een fiets huren?

Wist je dat je bij ons fietsen kan huren ? Ontdek Wulpen en omgeving op een sportieve manier. Er zijn verschillende fietsroutes in en rond de Polders met talrijke bezienswaardigheden.

Contacteer ons voor meer informatie

Boottochten met picknick

We bieden een picknick aan (broodjes, divers beleg, koffie, koude schotel....) voor € 24,00 per persoon. Extra wijn en cava voor tijdens de boottocht kan je bij de picknick bestellen.

Informeer bij je reservatie

Op pad met de garnaalvisser

Mijn broer is garnaalvisser te paard. Zijn kleine garnaaltjes zijn de basis voor onze garnaalsoep. Wil jij ondervinden hoe het is om garnalen te vangen? Ga met onze garnaalvisser op pad. 

Contacteer ons voor meer informatie

Meet and Greet Ozark Henry

Bij ons kan je ook terecht voor t-shirts, hoodies, LP’s en CD’s van Ozark Henry.

Contacteer ons voor een gesigneerd exemplaar en (als het lukt ..) een meet and greet met Ozark Henry!

Contacteer ons voor meer informatie