Arrangementen

Wulpen ligt achter de oude spoorwegberm Nieuwpoort-Diksmuide die een sleutelrol speelde tijdens de 1e WO bij de Slag aan de Ijzer. Het is een deelgemeente van Koksijde en ligt op amper 3 km van de Vlaamse kust. 

Haal je sportieve kant naar boven en bezoek de streek met een fiets, geniet van de rustgevende omgeving in één van onze elektroboten al dan niet voorzien van een heerlijke picknick of ga op pad met onze garnaalvisser te paard en ontdek de meest smakelijke garnaaltjes, basis voor onze sublieme garnaalsoep.

Een fiets huren?

Wist je dat je bij ons fietsen kan huren ? Ontdek Wulpen en omgeving op een sportieve manier. Er zijn verschillende fietsroutes in en rond de Polders met talrijke bezienswaardigheden.

Boottochten met picknick

We bieden een picknick aan (broodjes, divers beleg, koffie, koude schotel....) voor € 28,00 per persoon. Extra wijn en cava voor tijdens de boottocht kan je bij de picknick bestellen.

Op pad met de garnaalvisser

Mijn broer is garnaalvisser te paard. Zijn kleine garnaaltjes zijn de basis voor onze garnalensoep. Wil jij ondervinden hoe het is om garnalen te vangen? Ga met onze garnaalvisser op pad. 

Gegidste wandeling in en rond wulpen met move&see

Greet neemt je mee doorheen de geschiedenis van Wulpen: de bouw van een zeedijk, St. Willibrordus en de aanleg van het kanaal bepaalden er het uitzicht en het dagelijkse leven.

Start en aankomst: Wielrijdersrust Het Dorstige Hart Dijk 33 Wulpen
Afstand: 4 km
Duur: 1,5 uur
Niet mogelijk voor rolstoelen – mogelijk voor smalle buggy’s

Meet and greet Ozark Henry

Bij ons kan je terecht voor T-shirts, hoodies, LP’s en CD’s van Ozark Henry.

Contacteer ons voor een gesigneerd exemplaar en....... een meet and greet met Ozark Henry!

Op 30 en 31 augustus 2024 om 18:30 is het weer zover ! Ozark Henry stelt zijn studio in Wulpen open voor een 3D audio beleving. Hij speelt liedjes van zijn nieuwste CD naast hits van vroeger. Nadien eten we, in zijn gezelschap, de plaatselijke specialiteiten : garnalensoep en garnaalkroketjes met frietjes en een plaatselijk drankje. Plaatsen zijn beperkt tot 24 personen per avond. 

Kostprijs € 250,00pp. Reservatie op 0474 409 969.

Heb je interesse in één of meerdere van onze arrangementen of heb je een vraag over ons Ozark Henry aanbod ? Neem dan vrijblijvend contact op.